Kasten met print

Kasten met print

In de dynamische wereld van vandaag streven bedrijven ernaar om een werkomgeving te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook de persoonlijkheid en creativiteit van hun teamleden weerspiegelt. Onze oplossing voor gepersonaliseerde lockers biedt een unieke en stijlvolle manier om dit doel te bereiken.

 • De mogelijkheid om uw lockers en kasten te personaliseren.

 • Met een eigen ontwerp passen de kluizen perfect in uw inrichting.

 • Wordt helemaal gemaakt naar eigen ontwerp.

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Met onze dienst heeft u de mogelijkheid om uw lockers te transformeren in individuele kunstwerken. Of het nu gaat om het weergeven van bedrijfswaarden, het delen van teamherinneringen of gewoon het toevoegen van een vleugje kleur aan de ruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze hoogwaardige prints zijn duurzaam en gemakkelijk aan te brengen, en ze passen zich naadloos aan op verschillende lockeroppervlakken. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, zodat ze hun frisse uitstraling behouden. Investeer in een werkomgeving die de uniciteit van elk individu viert en tegelijkertijd de samenhang binnen het team versterkt. In het proces van bedrukken worden de deuren gepersonaliseerd. Personaliseer uw lockers vandaag nog en breng een vleugje individualiteit naar uw bedrijfsomgeving.

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag