Garderobe inrichtingen

Innovatieve oplossingen voor uw opslag behoeften, ontdek onze:

Garderobe-inrichtingen

Bij Oostwoud ontwikkelen wij garderobe-inrichtingen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. Ontdek de veelzijdige wereld van opslagoplossingen bij Oostwoud. Van klassieke schoolkluisjes tot gespecialiseerde garderobekasten met geïntegreerde verwarmingstechnologie voor optimale werkprestaties.

We hebben alles in huis en zorgen ervoor dat jij alles netjes kunt opbergen. Van kasten tot lockers en banken, we ontzorgen van A tot Z. Oostwoud is actief in de Benelux en verzorgt de inrichting van garderobes voor kantoren, onderwijsinstellingen, sportverenigingen en zorginstellingen.

Bekijk onze oplossingen

Met onze producten creëren we functionele en georganiseerde ruimtes voor verschillende behoeften in garderobes en kleedkamers.

Wie zijn wij?

Kwaliteit overtuigt altijd, al meer dan 150 jaar. Al die tijd bedenken we al ijzersterke maatwerkoplossingen. En dus neemt Oostwoud met middelmatigheid nooit genoegen. Voor ons is het een gegeven: streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert steeds betere kwaliteit. Ontdek wat dat voor ons én voor u betekent.

Ontdek Oostwoud-kwaliteit

Mooie & innovatieve oplossingen

Advies en begeleiding van A tot Z

Duurzaam geproduceerd

Ontdek onze sluitsystemen

We bieden een scala aan sluitsystemen, variërend van uiterst geavanceerd tot mechanisch. Onze geavanceerde systemen maken het mogelijk lockers te openen met een pincode, persoonlijke pas of app. Daarnaast kunnen wij met onze geavanceerde sluitsystemen naadloos integreren met Magister en andere softwarepakketten, ideaal voor scholen.