Droogkast Novogard  

Droogkast Novogard 

De droogkast voor uw persoonlijke items biedt niet alleen praktisch gemak maar ook zorg voor kleding en waardevolle materialen, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor werkomgevingen waar persoonlijke beschermingsmiddelen cruciaal zijn.  De droogkasten van Novogard zijn zeer geschikt voor maatwerk en helemaal naar wens in te richten. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het drogen van motorrijkleding en regenjassen.

 • De droogkast maakt gebruik van warme lucht om persoonlijke beschermingsmiddelen snel en effectief te drogen, waardoor medewerkers altijd kunnen beginnen met hun dienst in warme en droge kleding. 

 • Het roestvrijstalen framewerk zorgt voor duurzaamheid en hygiëne, waardoor de droogkast geschikt is voor gebruik in diverse omgevingen. 

 • De hangers met kleine gaatjes zorgen voor een gelijkmatige luchtstroom, waardoor alle delen van kledingstukken en schoenen worden bereikt, inclusief moeilijk bereikbare zones zoals oksels en laarzen. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Het gebruik van opgewarmde lucht zorgt voor een zachte droging, met name gunstig voor hoogwaardige materialen zoals leer, waardoor de levensduur van de kleding wordt verlengd.  Het dubbelkoloms ontwerp met schuine kap optimaliseert de beschikbare ruimte en vergemakkelijkt de toegang tot de droogkast, waardoor het een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing is.  De ventilatiegaten aan de voorzijde van de bodem bevorderen een goede luchtcirculatie en voorkomen ophoping van vocht, wat bijdraagt aan een optimale droogomgeving.  De dubbelwandige deuren met verticale perforatiestroken zorgen voor ventilatie en dragen bij aan een stijlvol ontwerp, terwijl ze ook bijdragen aan een snelle droging.  Door de gelijkmatige en constante luchtstroom worden alle kledingstukken binnen een korte tijd gedroogd, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag