Wandgarderoberek model 5102 

Wandgarderoberek model 5102 

Wandgarderoberek model 5102 gepresenteerd als een veelzijdige, ruimtebesparende en stijlvolle oplossing voor het organiseren van hoeden en jassen in diverse omgevingen. 

 • Dit wandgarderoberek is ontworpen met vier aluminium hoedenrekbuizen en een gecombineerde hoeden-/hakenbuis met naar voren gerichte jashaken.

 • Met vier aluminium hoedenrekbuizen biedt het wandgarderoberek voldoende ruimte voor het organiseren van hoeden en andere accessoires, waardoor het een praktische en efficiënte opbergoplossing is.

 • Het rek heeft een gecombineerde hoeden-/hakenbuis met naar voren gerichte jashaken, waardoor jassen eenvoudig kunnen worden opgehangen en gemakkelijk toegankelijk zijn. Met tot wel tien jashaken per meter is het ontwerp overzichtelijk en georganiseerd.

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Deze kapstok is beschikbaar als wandmontage, enkel- of dubbelzijdig vrijstaand rek, en kan zelfs worden geleverd als verrijdbare uitvoering. Hierdoor kan het rek eenvoudig worden aangepast aan verschillende ruimtebehoeften.  Het wandgarderoberek combineert functionaliteit met een eigentijds en stijlvol design. Dit maakt het niet alleen praktisch, maar ook een esthetische aanvulling op diverse interieurs.  Het wandgarderoberek is ontworpen voor een eenvoudige montage en demontage, wat bijdraagt aan de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het product. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag