Werken bij

Werken bij

Oostwoud

Welkom bij Oostwoud! Sinds 1871 zijn we een toonaangevende naam op het gebied van ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten. Met een team van meer dan 70 toegewijde medewerkers streven we ernaar om de norm te zetten voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Bij Oostwoud geloven we in het koesteren van talent en het bieden van kansen voor groei en ontwikkeling. Of je nu geïnteresseerd bent in engineering, productie, verkoop, administratie of een ander gebied, wij bieden een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waar je vaardigheden kunt ontwikkelen en je ambities kunt waarmaken. We zijn trots op onze rijke geschiedenis en kijken uit naar de toekomst met enthousiasme en vastberadenheid.

Vacatures

Als je deel wilt uitmaken van een dynamisch team dat zich inzet voor excellentie en innovatie, bekijk dan onze vacatures hieronder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van Oostwoud. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een nog succesvollere toekomst.

Medewerker Poedercoaterij

Ben jij die poedercoater met passie voor het vak en het leuk vindt om bij een toonaangevende producent van medisch meubilair, garderobe- en postkasten werken? Dan ben jij de Medewerker Poedercoaterij die wij zoeken!

Open sollicitatie

Hoewel er momenteel misschien geen specifieke vacatures beschikbaar zijn, zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Als jij gelooft dat jouw vaardigheden en passie een waardevolle aanvulling kunnen zijn op ons bedrijf, moedigen we je aan om een open sollicitatie in te dienen.

Stuur een open sollicitatie naar: n.dijksma@oostwoud.com

Wie zijn wij?

Kwaliteit overtuigt altijd, al meer dan 150 jaar. Al die tijd bedenken we al ijzersterke maatwerkoplossingen. En dus neemt Oostwoud met middelmatigheid nooit genoegen. Voor ons is het een gegeven: streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert steeds betere kwaliteit. Ontdek wat dat voor ons én voor u betekent.

Ontdek Oostwoud-kwaliteit

Mooie & innovatieve oplossingen

Advies en begeleiding van A tot Z

Duurzaam geproduceerd