Kwickscreens

Ziekenhuisruimtes makkelijk opdelen? Ontdek onze

Kwickscreens

Maak het eenvoudig om ziekenhuisruimtes op te delen met Kwickscreens, een innovatieve oplossing die snel en efficiënt diverse ruimtes mogelijk maakt. Dankzij Kwickscreens kunt u moeiteloos verschillende configuraties realiseren, waardoor uw ziekenhuis een maximale flexibiliteit krijgt in ruimte-indeling. Met diverse modellen en afmetingen bieden Kwickscreens een passende oplossing voor elke situatie. Of het nu gaat om het creëren van kleine onderzoekskamers of het afscheiden van grotere behandelruimtes, Kwickscreens zijn veelzijdig genoeg om aan al uw eisen te voldoen.

Bekijk de Kwickscreens

Kwickscreen voor uw locatie?

Kwickscreens bieden een snelle en flexibele oplossing voor diverse locaties binnen de gezondheidszorg en andere sectoren. Hier zijn enkele redenen waarom een Kwickscreen geschikt kan zijn voor uw locatie:

De voordelen van onze Kwickscreens

Met Kwickscreens kunt u snel en eenvoudig ruimtes aanpassen aan veranderende behoeften. Of het nu gaat om het creëren van tijdelijke ruimtes of het afscheiden van wachtkamers. Kwickscreens bieden de flexibiliteit die nodig is om aan verschillende vereisten te voldoen.

Kwickscreens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en omgevingen. Of u nu actief bent in een ziekenhuis, kliniek, zorginstelling of andere setting, Kwickscreens kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw locatie.

Kwickscreens zijn ontworpen met het oog op hygiëne en gemakkelijke reiniging. Het gebruik van duurzame materialen maakt ze geschikt voor regelmatige desinfectie, wat essentieel is voor het handhaven van een schone en veilige omgeving voor patiënten, bezoekers en personeel.

brandweerkazerne-brandweerkast
Kwickscreen Kin
caddygard-model-49212-familiekast-bovenkasten

Productvideo van onze Kwickscreen pro

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op met een van onze productadviseurs voor meer informatie over onze Kwickscreens. Wij staan klaar om u te adviseren over welk product het beste past bij uw specifieke situatie.

Wie zijn wij?

Kwaliteit overtuigt altijd, al meer dan 150 jaar. Al die tijd bedenken we al ijzersterke maatwerkoplossingen. En dus neemt Oostwoud met middelmatigheid nooit genoegen. Voor ons is het een gegeven: streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert steeds betere kwaliteit. Ontdek wat dat voor ons én voor u betekent.

Ontdek Oostwoud-kwaliteit

Mooie & innovatieve oplossingen

Advies en begeleiding van A tot Z

Duurzaam geproduceerd