Postkasten

Meer dan 150 jaar ervaring in

Postkasten

Bij Oostwoud smelten vakmanschap en innovatie samen, gesteund door onze 150 jaar aan ervaring. Wij excelleren in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige postkasten en belpanelen, vervaardigd uit duurzame materialen zoals zincorstaal. Bovendien bieden wij op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften. Met een volledige controle over ons productieproces, kunnen wij moeiteloos aan al uw eisen voldoen. Of u nu zoekt naar standaardoplossingen of naar maatwerk, bij Oostwoud vindt u gegarandeerd de perfecte oplossing voor uw project.

Bekijk de mogelijkheden

Maatwerkoplossingen?

Als gespecialiseerde leverancier van postkasten voor wandmontage en vrijstaande postkasten werken wij nauw samen met bouwbedrijven en architecten om onze producten naadloos te integreren in nieuwbouwprojecten.

Onze postkasten voor wandmontage bieden een praktische oplossing voor residentiële en commerciële omgevingen waar ruimte een kostbaar goed is. Deze postkasten worden stevig aan de muur bevestigd en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om aan de behoeften van elk project te voldoen.

Voor portiekafsluitingen bieden wij robuuste postkasten die perfect passen bij de architectuur en de functionaliteit van het gebouw. Deze postkasten worden geïnstalleerd als onderdeel van de ingangsstructuur en bieden een veilige en handige oplossing voor postbezorging in appartementsgebouwen en complexen.

Onze nauwe samenwerking met bouwbedrijven en architecten stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van elk project. Of het nu gaat om een nieuwbouwappartementencomplex, een kantoorgebouw of een woonwijk, onze postkasten dragen bij aan de functionaliteit en esthetiek van het gebouw.

Door onze hoogwaardige producten en expertise op het gebied van installatie en integratie zijn wij de voorkeurspartner voor bouwprofessionals die streven naar kwaliteit en duurzaamheid in hun projecten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij kunnen bijdragen aan uw volgende project.

Waarom Postkasten van Oostwoud?

Bij Oostwoud staan postkasten centraal, maar nog belangrijker zijn uw individuele behoeften. We begrijpen dat deskundig advies cruciaal kan zijn om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij uw specifieke situatie. Onze toegewijde adviseurs helpen u graag bij het visualiseren van uw aanvraag.

brandweerkazerne-brandweerkast
Kwickscreen Kin
caddygard-model-49212-familiekast-bovenkasten

Wie zijn wij?

Kwaliteit overtuigt altijd, al meer dan 150 jaar. Al die tijd bedenken we al ijzersterke maatwerkoplossingen. En dus neemt Oostwoud met middelmatigheid nooit genoegen. Voor ons is het een gegeven: streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert steeds betere kwaliteit. Ontdek wat dat voor ons én voor u betekent.

Ontdek Oostwoud-kwaliteit

Mooie & innovatieve oplossingen

Advies en begeleiding van A tot Z

Duurzaam geproduceerd