Postkastsystemen

We bedenken, ontwikkelen & leveren:

Postkasten

Ontdek de veelzijdige wereld van brievenbussen en postkasten bij Oostwoud.

Onze focus ligt op brievenbussen met meerdere vakken, diverse configuraties en functionaliteiten. De beschikbare opties omvatten diverse elementen, zoals verschillende kleppen, naadloze integratie in architectonische ontwerpen en flexibele vakindelingen.

Bij Oostwoud begrijpen we de diversiteit aan behoeften en streven we ernaar om oplossingen te bieden die naadloos passen bij de unieke eisen van elk project. Wij realiseren ons heel goed hoe waardevol persoonlijk advies kan zijn wanneer u voor een belangrijke keuze staat. Onze productadviseurs staan voor u klaar.

Bekijk onze oplossingen

Onze experts staan voor u klaar met een eerlijk advies. Zo vinden we de juiste oplossing voor uw project, van standaardkast tot maatwerk.

Meer dan 100+ verschillende postkasten

Wie zijn wij?

Kwaliteit overtuigt altijd, al meer dan 150 jaar. Al die tijd bedenken we al ijzersterke maatwerkoplossingen. En dus neemt Oostwoud met middelmatigheid nooit genoegen. Voor ons is het een gegeven: streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert steeds betere kwaliteit. Ontdek wat dat voor ons én voor u betekent.

Mooie & innovatieve oplossingen

Advies en begeleiding van A tot Z

Duurzaam geproduceerd