Vos Metaalindustrie postkasten 

Vos Metaalmodellijn

Sinds 2000 heeft Oostwoud de Ferdinand Vos kasten voor zijn rekening genomen. Bij ons heeft u in de postkasten divisie keuze uit ons eigen assortiment, of wel de kasten die bekend zijn van Vos metaal. Hieronder staat meer informatie over de eigenschappen van de postkasten van Vos. Voor uitgebreide uitleg of meer informatie kunt u altijd contact opnemen of neem een kijkje op Postkastenopmaat.nl.

 • Veelzijdige configuraties voor diverse behoeften: Vos Metaalindustrie postkasten bieden veelzijdige configuraties, of het nu gaat om post voor inwerpen en voor uithalen, post voor inwerpen en achter uithalen, of een voor-zij situatie. Deze flexibiliteit maakt ze geschikt voor verschillende toepassingen en locaties. 

 • Keuze uit diverse materialen: Kies uit diverse materialen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Vos Metaalindustrie biedt postkasten met plaatmateriaal van zowel roestvrij staal (rvs) als Zincor, waardoor u de mogelijkheid hebt om het materiaal te selecteren dat het beste past bij uw voorkeuren en omgeving. 

 • Standaard gepoedercoate afwerking: Geniet van een duurzame en aantrekkelijke afwerking. Alle postkasten van Vos Metaalindustrie zijn standaard voorzien van een gepoedercoate afwerking. Dit niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar ook voor extra bescherming tegen weersinvloeden. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Pas de postkasten aan op uw locatie. Vos Metaalindustrie postkasten kunnen zowel binnen als buiten worden opgesteld, waardoor u de flexibiliteit hebt om ze te integreren in diverse omgevingen en architecturale configuraties.    Of u nu behoefte heeft aan compacte postkasten of juist aan ruime opslag, Vos Metaalindustrie biedt diverse afmetingen om te voldoen aan uw specifieke ruimtevereisten en opslagbehoeften.    Vos postkasten worden vervaardigd met diverse diktes plaatmateriaal, wat zorgt voor robuustheid en duurzaamheid. Dit verzekert dat de postkasten bestand zijn tegen dagelijks gebruik en langdurige prestaties leveren. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn de afmetingen van de postkasten vastgesteld?

  Nee, de breedte van het product blijft standaard, maar in de hoogte zijn er diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de postkasten?

  Oostwoud beschikt over zeventien standaard RAL-keuren. Overige kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Onze standaard RAL kleuren zijn: RAL 1015 – Beige, RAL 3000 – Vuurrood, RAL 5010 – Blauw, RAL 5011 – Staalblauw, RAL 5013 – Kobaltblauw, RAL 6005 – Mosgroen, RAL 6021 – Bladgroen, RAL 7016 – Antracietgrijs, RAL 7024 – Grafietgrijs, RAL 7032 – Kiezelgrijs, RAL 7035 – Lichtgrijs, RAL 8014 – Donkerbruin, RAL 9001 – Crème wit, RAL 9005 – Zwart, RAL 9006 – Witaluminium, RAL 9007 – Aluminiumgrijs, RAL 9010 – Wit

 • Zijn jullie buitenpostkasten spatwaterdicht?

  Ja, deze zijn spatwaterdicht.

 • Welke briefkleppen zijn spatwaterdicht?

  Briefklep W,X en de Shadowklep zijn waterdicht. Tevens is de kantelklep waterdicht, deze is alleen toepasbaar bij Vos Metaal.

 • Is het mogelijk om reclameplaatjes op de postkasten te plaatsen?

  Ja, er zijn diverse opties beschikbaar om de reclamewensen kenbaar te maken, bijvoorbeeld door middel van een ja/nee-plaatjes.

 • Worden jullie postkasten franco bezorgd?

  Orders boven de 500 euro wordt de bestelling franco bezorgd. Voor orders lager dan 500 euro rekenen wij 20 euro orderkosten.

 • Kunnen de frontplaten op maat worden besteld?

  Ja, deze kunnen worden geleverd volgens uw specifieke maatvoering.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag