Pakketkasten

24/7 Bereikbaar, volledig geautomatiseerd, ontdek onze:

Pakketkasten

Een pakketkast levert iedereen tijd op: apothekers, koeriers én de eigenaars van de pakketjes. Met een pakketkast worden pakketten, medicijnen, maar ook producten die geleend kunnen worden veilig bewaard en opgehaald wanneer dat het beste uitkomt.

Bij het nemen van cruciale beslissingen is het waardevol om deskundig advies te ontvangen. Wij begrijpen de impact van persoonlijk advies wanneer u voor belangrijke keuzes staat. Onze toegewijde productadviseurs zijn beschikbaar om u te begeleiden en ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Vraag een offerte aan

Ervaar een naadloze en veilige oplossing voor bezorging en afhalen met onze slimme pakketkasten. Ontdek maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

24/7 Click and Collect

Bij Oostwoud bieden we op maat gemaakte pakketkluisoplossingen voor uw zakelijke behoeften. Onze pakketkasten zijn niet alleen gericht op het verbeteren van de klantbeleving, maar vormen ook een kostenefficiënte oplossing.

Benieuwd wat Oostwoud voor uw organisatie kan betekenen?
Vraag informatie aan over onze click & collect oplossingen.

White label oplossing

U kunt de pakketkluis aanpassen op basis van uw capaciteitsbehoeften en de mogelijkheden van uw locatie. Onze oplossingen zijn flexibel aanpasbaar, zodat u het perfecte systeem kunt creëren dat naadloos aansluit op uw wensen en beschikbare ruimte. Een pakketkluis afgestemd op de visuele indentiteit van uw organisatie? Daar in is Oostwoud gespecialiseerd en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes. Laat uw gegevens achter voor meer informatie over onze diverse modellen, installatieopties en white label opties.

Wie zijn wij?

Kwaliteit overtuigt altijd, al meer dan 150 jaar. Al die tijd bedenken we al ijzersterke maatwerkoplossingen. En dus neemt Oostwoud met middelmatigheid nooit genoegen. Voor ons is het een gegeven: streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert steeds betere kwaliteit. Ontdek wat dat voor ons én voor u betekent.

Ontdek Oostwoud-kwaliteit

Mooie & innovatieve gebruiksoplossingen

Advies en begeleiding van A tot Z

Gebruik van duurzame (circulaire) materialen

Algemene informatie pakketkasten

Online winkelen heeft veel voordelen. Het is nog praktischer als u uw pakket niet persoonlijk in ontvangst hoeft te nemen en het in een afgesloten pakketcompartiment wordt bewaard totdat het wordt opgehaald. Hierdoor kunnen bewoners, medewerkers, klanten of koeriersdiensten op elk moment goederen en documenten deponeren of ophalen. Veilig en gemakkelijk.

Persoonlijk advies op maat

Snelle levering en installatie

Befaamde Oostwoud Kwaliteitsgarantie

Modulaire opbouw

De modulaire opbouw van ons pakketkastenconcept maakt verschillende toepassingen mogelijk, variërend van een specifieke pakketautomaat tot een compleet inzamel- en uitgiftesysteem – precies afgestemd op uw behoeften.

Voordelen van de Oostwoud pakketkasten

• Veiligheid boven alles: Onze pakketkasten zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit. Bescherm uw pakketten tegen ongewenste nieuwsgierige blikken en potentiële diefstal.
• 24/7 toegankelijk: Altijd onderweg? Geen probleem! Onze pakketkasten bieden u de vrijheid om op elk moment van de dag jouw pakketten te ontvangen en verzenden.
• Weerbestendigheid: Regen of zonneschijn, uw pakketten blijven droog en veilig in onze duurzame pakketkasten. Gemaakt om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden.
• Eenvoudige installatie: Geen gedoe met complexe installaties. Onze pakketkasten zijn eenvoudig te monteren en passen naadloos in elke buiten- en binnenomgeving.
• Stijlvol design: Functioneel én mooi. De pakketkasten van Oostwoud zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen die passen bij de uitstraling van uw locatie.

Toepassingen

• Afhaalsysteem voor pakketbezorging.
• Pakketkluizen voor uitgifte van gereedschappen, ict-apparatuur, serviceonderdelen, etc.
• Oplaadkluizen voor fiets/scooteraccu-s of mobiele telefoons.
• Medicijnopslag.
• Kleding of sportuitrusting,

In metaal en/of hout

Gekoeld/verwarmd – kleine/grote vakken

Met een stroomvoorziening

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag