Golfkasten Caddygard 

Golfkasten Caddygard 

Caddygard golfkasten bieden niet alleen veilige opslag maar ook een flexibele en stijlvolle oplossing voor het organiseren van golfuitrusting. Met aandacht voor beveiliging, aanpassingsvermogen en ontwerp voldoen deze kasten aan de behoeften van gepassioneerde golfers. 

 • De deur van de Caddygard golfkasten is voorzien van twee perforatiestroken en een cilinderslot op 2/3 van onderen, waardoor golfuitrusting veilig en beveiligd wordt opgeborgen. 

 • Bij het slot is een roestvrijstalen etikethouder geplaatst, waardoor golfers gemakkelijk hun persoonlijke items kunnen identificeren. Dit draagt bij aan een georganiseerde opslagruimte. 

 • Optioneel uitrustbaar met acculaderhouder met 230V aansluiting en in hoogte verstelbaar plateau om zo gemakkelijk de elektrische golfcaddy op te laden.    

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Caddygard golfkasten zijn verkrijgbaar als bovenkast of onderkast, waardoor golfers de flexibiliteit hebben om de meest geschikte opbergoplossing te kiezen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en individuele voorkeuren.  Het deurvak van de golfkast is in hoogte verstelbaar, waardoor het eenvoudig kan worden aangepast aan de grootte van de op te bergen golfuitrusting.  Caddygard biedt diverse modellen golfkasten, waardoor golfers kunnen kiezen uit verschillende ontwerpen die passen bij hun specifieke behoeften en opslagvereisten.  De golfkasten van Caddygard zijn vervaardigd met duurzame materialen, wat zorgt voor een stevige en langdurige opslagoplossing voor golfuitrusting.  Het ontwerp van de golfkasten wordt verfraaid door de perforatiestroken op de deur, wat niet alleen functioneel is voor ventilatie maar ook een esthetisch element toevoegt aan de kast. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag