Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal

Onze bevestigingsmoeren- en clips zijn essentieel voor het bevestigen van sloten in uw postkast of locker. De sloten worden geleverd excl. deze materialen, op deze pagina kunt u ze gemakkelijk los bestellen.

 • Onze bevestigingsmoeren- en clips zijn op maat gemaakt voor het veilig en stevig bevestigen van sloten in locker deuren, waardoor een betrouwbare en duurzame installatie mogelijk is.

 • Keuze tussen een bevestigingsmoer of clip, afhankelijk van de voorkeur en specifieke vereisten van het lockerdeurslot. Dit biedt aanpasbaarheid en gebruiksgemak.

 • Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn onze bevestigingsmoertjes robuust en duurzaam, wat essentieel is voor een langdurige en betrouwbare bevestiging van sloten in locker deuren.

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Bij Oostwoud kunnen wij u de meest verfijnde accessoires en onderdelen voor uw sleutels en kasten aanbieden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en geschikt voor vele toepassingen. Onze bevestigingsmoeren bieden een veilige vergrendeling, waardoor de sloten stevig op hun plaats blijven, zelfs bij regelmatig gebruik. Geschikt voor een breed scala aan lockerdeursloten, waardoor onze bevestigingsmoertjes universele compatibiliteit bieden en geschikt zijn voor verschillende lockermodellen en merken.

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag