Schuine kappen

Schuine kappen

De schuine kap voor postkasten is de perfecte aanvulling voor wie op zoek is naar functionaliteit, bescherming en een stijlvolle uitstraling voor postkasten in diverse toepassingen. De voornaamste reden voor een schuine kap is brandveiligheid doordat er geen spullen boven op de postkasten gelegd kunnen worden. De maten van de kappen zijn variabel en aan te passen aan de gewenste formaten postkasten. 

 • De schuine kap is ontworpen voor montage op postkasten en biedt een effectieve waterafvoer, waardoor de inhoud van de kast beschermd blijft tegen regen en vocht. 

 • Geleverd met kopschotten voor extra bescherming en stabiliteit, waardoor de postkast en de inhoud veilig en goed beschermd zijn. 

 • Specifiek ontworpen voor postkasten met een diepte van 200 mm, waardoor het perfect past en een naadloze integratie mogelijk maakt. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Voor units met een lengte groter dan 1475 mm zijn de kappen modulair, wat zorgt voor flexibiliteit in montage en toepassing op verschillende groottes van postkasten.  De schuine kap voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een esthetisch aantrekkelijk element aan de postkast, waardoor het totaalbeeld wordt verfraaid.  De kap is beschikbaar in verschillende lengtes om aan diverse behoeften te voldoen, waardoor er maatwerk mogelijk is voor specifieke postkastconfiguraties.  Ongeacht het gekozen materiaal, biedt de schuine kap duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik in verschillende omgevingen. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn de afmetingen van de postkasten vastgesteld?

  Nee, de breedte van het product blijft standaard, maar in de hoogte zijn er diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de postkasten?

  Oostwoud beschikt over zeventien standaard RAL-keuren. Overige kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Onze standaard RAL kleuren zijn: RAL 1015 – Beige, RAL 3000 – Vuurrood, RAL 5010 – Blauw, RAL 5011 – Staalblauw, RAL 5013 – Kobaltblauw, RAL 6005 – Mosgroen, RAL 6021 – Bladgroen, RAL 7016 – Antracietgrijs, RAL 7024 – Grafietgrijs, RAL 7032 – Kiezelgrijs, RAL 7035 – Lichtgrijs, RAL 8014 – Donkerbruin, RAL 9001 – Crème wit, RAL 9005 – Zwart, RAL 9006 – Witaluminium, RAL 9007 – Aluminiumgrijs, RAL 9010 – Wit

 • Zijn jullie buitenpostkasten spatwaterdicht?

  Ja, deze zijn spatwaterdicht.

 • Welke briefkleppen zijn spatwaterdicht?

  Briefklep W,X en de Shadowklep zijn waterdicht. Tevens is de kantelklep waterdicht, deze is alleen toepasbaar bij Vos Metaal.

 • Is het mogelijk om reclameplaatjes op de postkasten te plaatsen?

  Ja, er zijn diverse opties beschikbaar om de reclamewensen kenbaar te maken, bijvoorbeeld door middel van een ja/nee-plaatjes.

 • Worden jullie postkasten franco bezorgd?

  Orders boven de 500 euro wordt de bestelling franco bezorgd. Voor orders lager dan 500 euro rekenen wij 20 euro orderkosten.

 • Kunnen de frontplaten op maat worden besteld?

  Ja, deze kunnen worden geleverd volgens uw specifieke maatvoering.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag