Garderobe inrichtingen

Optimaliseer uw ruimte en creëer overzicht met onze

Garderobe-inrichtingen

Optimaliseer uw ruimtes met onze hoogwaardige garderobeoplossingen voor bedrijven, kantoren of (sport)scholen. Ontdek de perfecte combinatie van lockers, garderoberekken en banken voor een georganiseerde en stijlvolle omgeving. Wij leveren standaard modellen of kies voor maatwerk. Wij creëren oplossingen die afgestemd kunnen worden op uw huisstijl of omgeving. Onze adviseurs helpen u graag verder bij het in kaart brengen van uw wensen.

Vraag een offerte aan

Slimme opbergoplossingen

Stap binnen in de wereld van veelzijdige garderobe oplossingen met onze stijlvolle lockers, banken en slim ontworpen garderobe rekken. Of het nu gaat om standaardmaten of op maat gemaakte oplossingen, onze garderobe-inrichtingen sluiten perfect aan bij iedere ruimte.

Maatwerk oplossingen: Wij denken met u mee, kijken naar de wensen en komen met een voorstel wat past bij uw bedrijfsinrichting.
Mogelijkheden: Wilt u een houten oplossing of liever metaal? Ook kunt u kiezen voor een eigen ontwerp, zo kunt u de omgeving terug laten komen, dit zorgt voor een gelijke en rustige uitstraling.
Duurzame materialen: Wij leveren hoogwaardige materialen om duurzaamheid en lange levensduur te waarborgen.
Garderobe-inrichting-brandweer
Kantoorinrichting
Oostwoud-Kluisjes-lockers
Oostwoud-postvakken-kantoor
Garderobe-inrichting-voor-scholen
Schoolkluisjes

Vraag een offerte aan

Wie zijn wij?

Kwaliteit overtuigt altijd, al meer dan 150 jaar. Al die tijd bedenken we al ijzersterke maatwerkoplossingen. En dus neemt Oostwoud met middelmatigheid nooit genoegen. Voor ons is het een gegeven: streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert steeds betere kwaliteit. Ontdek wat dat voor ons én voor u betekent.

Ontdek Oostwoud-kwaliteit

Mooie & innovatieve oplossingen

Advies en begeleiding van A tot Z

Duurzaam geproduceerd

Ontdek onze sluitsystemen

We bieden een scala aan sluitsystemen, variërend van uiterst geavanceerd tot mechanisch. Onze geavanceerde systemen maken het mogelijk lockers te openen met een pincode, persoonlijke pas of app, terwijl ze naadloos integreerbaar zijn met verschillende systemen. Daarnaast kunnen wij met ons geavanceerde sluitsystemen naadloos integreren met Magister en andere softwarepakketten, ideaal voor scholen.