Aluminium opbouwrooster

Aluminium opbouwrooster

Het aluminium opbouwrooster combineert functionaliteit met een stijlvol ontwerp en biedt betrouwbare bescherming voor audioapparatuur in belpanelen, geschikt voor diverse installaties en omgevingen. 

 • Optimale bescherming van apparatuur: Het opbouwrooster is ontworpen om speakers of microfoons in belpanelen veilig te bedekken, waardoor ze beschermd worden tegen de doorvoer van water.

 • Waterafstotend ontwerp: Voorkomt effectief de doorvoer van water, waardoor de interne elektronica en apparatuur worden beschermd tegen vochtschade.

 • Eenvoudige bevestiging: Het opbouwrooster is makkelijk te monteren, wat zorgt voor een snelle en probleemloze installatie. Dit bespaart tijd en moeite tijdens het montageproces.

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Gemaakt van hoogwaardig aluminium, biedt het rooster duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, wat resulteert in een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.  Het aluminium opbouwrooster biedt niet alleen functionele bescherming, maar heeft ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp dat bijdraagt aan een professionele uitstraling van het belpaneel.  Klanten hebben de keuze uit zowel horizontale als verticale montagemogelijkheden, waardoor het rooster geschikt is voor verschillende toepassingen en ontwerpeisen. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn de afmetingen van de postkasten vastgesteld?

  Nee, de breedte van het product blijft standaard, maar in de hoogte zijn er diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de postkasten?

  Oostwoud beschikt over zeventien standaard RAL-keuren. Overige kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Onze standaard RAL kleuren zijn: RAL 1015 – Beige, RAL 3000 – Vuurrood, RAL 5010 – Blauw, RAL 5011 – Staalblauw, RAL 5013 – Kobaltblauw, RAL 6005 – Mosgroen, RAL 6021 – Bladgroen, RAL 7016 – Antracietgrijs, RAL 7024 – Grafietgrijs, RAL 7032 – Kiezelgrijs, RAL 7035 – Lichtgrijs, RAL 8014 – Donkerbruin, RAL 9001 – Crème wit, RAL 9005 – Zwart, RAL 9006 – Witaluminium, RAL 9007 – Aluminiumgrijs, RAL 9010 – Wit

 • Zijn jullie buitenpostkasten spatwaterdicht?

  Ja, deze zijn spatwaterdicht.

 • Welke briefkleppen zijn spatwaterdicht?

  Briefklep W,X en de Shadowklep zijn waterdicht. Tevens is de kantelklep waterdicht, deze is alleen toepasbaar bij Vos Metaal.

 • Is het mogelijk om reclameplaatjes op de postkasten te plaatsen?

  Ja, er zijn diverse opties beschikbaar om de reclamewensen kenbaar te maken, bijvoorbeeld door middel van een ja/nee-plaatjes.

 • Worden jullie postkasten franco bezorgd?

  Orders boven de 500 euro wordt de bestelling franco bezorgd. Voor orders lager dan 500 euro rekenen wij 20 euro orderkosten.

 • Kunnen de frontplaten op maat worden besteld?

  Ja, deze kunnen worden geleverd volgens uw specifieke maatvoering.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag