Wandgarderoberek model 5103

Wandgarderoberek model 51053

Wandgarderoberek model 5103 wordt gepresenteerd als een veelzijdige, ruimte-efficiënte en stijlvolle oplossing voor het organiseren van kleding in diverse omgevingen. 

 • Dit wandgarderoberek biedt maximale opbergmogelijkheden met drie aluminium hoedenrekbuizen, een gecombineerde hoeden-/hakenbuis met naar achteren gerichte jashaken, en een hakenbuis met naar voren gerichte jashaken. Hierdoor kunnen tot maximaal twintig jashaken per meter worden geplaatst.

 • Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij frequent gebruik.

 • Het rek is niet alleen beschikbaar als wandgarderoberek, maar ook als enkel- of dubbelzijdig vrijstaand rek en kan zelfs worden geleverd als verrijdbare uitvoering.

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Het wandgarderoberek combineert efficiëntie met stijl. De mogelijkheid om tot maximaal twintig jashaken per meter te plaatsen, maakt het rek geschikt voor ruimtes waar maximale opslagcapaciteit vereist is. Naast de wandmontage is het wandgarderoberek ook beschikbaar als enkel- of dubbelzijdig vrijstaand rek. Dit biedt flexibiliteit bij het plaatsen van het rek in verschillende ruimtes.  Het wandgarderoberek is ontworpen voor een eenvoudige montage en demontage, waardoor het snel en gemakkelijk kan worden geïnstalleerd en aangepast aan de behoeften van de gebruiker. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag