Interne postverdeling kast 

Interne postverdeling kast 

Voor het sorteren van interne post is een kwalitatieve postkast essentieel. Met de Oostwoud vakkenkast voor interne postverdeling kan de post makkelijk en efficiënt verwerkt worden. Medewerkers kunnen hun deurtje met een sleutel of, nog makkelijker, via een draaiknop openen. 

 • De kasten zijn beschikbaar in standaard breedtes van 30 cm en 40 cm, maar kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften met betrekking tot hoogte, diepte en het aantal vakken boven elkaar (3, 6 of 9). 

 • Naast de standaardafmetingen kunnen klanten kiezen voor afwijkende afmetingen om perfect aan te sluiten bij hun ruimte en vereisten. 

 • Klanten hebben de vrijheid om de RAL-kleur van de kasten naar keuze te selecteren, waardoor de kasten esthetisch aansluiten bij de inrichting van de ruimte. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Schuine daken zijn geïntegreerd om vervuiling en het risico op brand te minimaliseren, wat de duurzaamheid en netheid van de postverdelingkasten bevordert.  De gesloten plint draagt bij aan de hygiëne en het onderhoud van de kasten, waardoor stof en vuil buiten bereik blijven.  De kasten zijn op een robuust frame geplaatst, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.  Klanten kunnen kiezen uit verschillende soorten sluitsystemen, zoals sleutelsloten of elektronische sloten, om de beveiliging van de interne post te waarborgen.  Het ontwerp en de functionaliteit van de kasten kunnen worden aangepast aan specifieke klantwensen, waardoor een op maat gemaakte oplossing wordt geboden. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag