Haarmann wandgarderoberek 40S

Haarmann wandgarderoberek 40S

Het Haarmann wandgarderoberek 40S wordt gepresenteerd als een veilige, robuuste en flexibele oplossing voor het organiseren van kleding, speciaal ontworpen voor veeleisende omgevingen zoals scholen en sportfaciliteiten.

 • Het wandgarderoberek is voorzien van het GS-keurmerk, wat aangeeft dat het voldoet aan hoge veiligheidsnormen. Deze certificering maakt het wandgarderoberek bij uitstek geschikt voor gebruik in scholen en sportgelegenheden, waar veiligheid van groot belang is.

 • Het garderoberek is specifiek ontworpen om zware lasten te dragen en is zeer robuust gebouwd. Hierdoor is het geschikt voor situaties waarin veelvuldig gebruik en intensieve belasting voorkomt, zoals in scholen en sportfaciliteiten. 

 • Het gebruik van een aluminium profiel met een diameter van Ø 40 mm zorgt voor een combinatie van sterkte en lichtgewicht. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het garderoberek.

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

De blank geëloxeerde afwerking geeft het garderoberek niet alleen een moderne uitstraling, maar beschermt ook tegen corrosie en slijtage. Dit waarborgt een lange levensduur en behoudt de esthetiek, ook bij dagelijks gebruik.    Het garderoberek is verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van minimaal 60 cm tot maximaal 200 cm. Dit biedt flexibiliteit bij het aanpassen aan diverse ruimtebehoeften en indelingen.  Het wandgarderoberek biedt verschillende haakvarianten en dieptematen, waardoor het aangepast kan worden aan specifieke gebruikersbehoeften en de soorten kleding en accessoires die moeten worden opgehangen. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag