Haarmann 3way rek

Haarmann 3way rek

De Haarmann 3Way wordt gepresenteerd als een veelzijdige, stijlvolle, en functionele kapstok die uitblinkt in design, duurzaamheid, en aanpasbaarheid. 

 • Het 3Way kapstokmodel combineert een elegant design met duurzame materialen. De zwenkbare kapstok is gemaakt van massief aluminium elementen, verkrijgbaar in geanodiseerd zwart of zilver, wat zorgt voor zowel een stijlvolle uitstraling als langdurige duurzaamheid. 

 • Met drie draaibare blokken van massief aluminium (60x50x25mm) biedt de 3Way kapstok maximale flexibiliteit. Gebruikers kunnen de blokken draaien naar hun voorkeur, waardoor de kapstok kan worden aangepast aan verschillende behoeften en configuraties. 

 • De kapstok is uitgerust met roestvrijstalen haken met een diameter van 8mm. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor duurzaamheid bij het ophangen van verschillende items. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

De 3Way kapstok zorgt voor een strakke en moderne uitstraling dankzij de onzichtbare wandmontage. Dit geeft de kapstok een zwevend effect en draagt bij aan een gestroomlijnde look in elke ruimte.  Met een hoogte van 240 mm biedt de 3Way kapstok een compacte oplossing die geschikt is voor diverse ruimtes, waaronder gangen, entrees, kantoren en meer. Dit maakt het veelzijdig inzetbaar en geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.  De mogelijkheid om te kiezen tussen geanodiseerd zwart of zilver geeft klanten de vrijheid om de kapstok aan te passen aan hun persoonlijke voorkeur en interieur. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn er milieuvriendelijke opties voor garderobekasten?

  Onze lockers worden gemaakt van gerecycled staal.

 • Hoe monteer ik een garderobekast?

  De garderobekasten kunnen op aanvraag worden geplaatst op locatie door onze gespecialiseerde buitenmonteurs.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de lockers en kluisjes?

  Oostwoud beschikt over zes standaard RAL-keuren Ral1004 geel, Ral3013 rood, Ral5007 blauw, Ral7005 muisgrijs, Ral7038 agaatgrijs, Ral19 wit. Een uitgebreid assortiment aan RAL-kleuropties is beschikbaar tegen een meerprijs.

 • Bieden de lockers weerstand tegen vandalisme?

  Ja, onze lockers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en veiligheid. We begrijpen het belang van vandalismebestendige voorzieningen en daarom bieden wij een extra optie aan: de mogelijkheid tot dikkere deuren. Deze upgrade versterkt de algehele robuustheid van de lockers, waardoor ze beter bestand zijn tegen mogelijke vandalistische activiteiten en een langere levensduur hebben.

 • Zijn er speciale kindvriendelijke lockers beschikbaar?

  Ja, wij bieden faciliteiten voor basisschoollockers, waarbij we zorgvuldig ontworpen opbergoplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften van basisschoolleerlingen. Deze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en veilig, waardoor een geschikte omgeving wordt gecreëerd voor de opslag van persoonlijke eigendommen.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag