Geïntegreerde postkast- en brievenbus systemen

Geïntegreerde postkast- en brievenbus systemen

Oostwoud ontwerpt, produceert en levert (geïntegreerde) postkasten of brievenbussen.

Toepassingen
Inbouwkasten zijn ontwikkeld voor portiekafsluiting. Wandkasten zijn in het algemeen voor toepassingen in overdekte situaties, bijvoorbeeld in de entreehal. De buitenkasten van Oostwoud zijn spatwaterdicht. Deze kasten vinden hun toepassing in onoverdekte situaties. De speciale kasten zijn een groep bijzondere kasten voor speciale doeleinden. Zo zien we bijvoorbeeld de vulkast of huismeesterkast ter aanvulling van een opstelling.

Materialen
Rompen en deuren zijn gemaakt van tweezijdig verzinkt plaatstaal (zincor) of rvs AISI 304. Deze worden afgewerkt met een polyester poedercoating (verzinkt staal en rvs) of zijn geborsteld met een korrel 320 (rvs AISI 304).
Brievenkleppen zijn gemaakt van tweezijdig verzinkt plaatstaal (zincor), rvs AISI 304, rvs AISI 316 of blank geanodiseerd aluminium. Deze  worden afgewerkt met een polyester poedercoating (verzinkt staal en rvs) of zijn geborsteld met een korrel 320 (rvs AISI 304 en rvs AISI 316).
Frontplaten worden op maat gemaakt en naar keuze in 2 mm zincor plaat (gepoedercoat, alleen voor binnen), 2 mm rvs AISI 304 of AISI 316 (gepoedercoat of geborsteld) of 8 mm Trespa geleverd. 
De postkasten worden standaard geleverd met sloten inclusief 2 sleutels. Meerdere sleutels per slot op aanvraag verkrijgbaar.
Hoofdsleutel op aanvraag verkrijgbaar met leveringscertificaat.

Verkrijgbare kleuren
Poedercoating:
Alle RAL-kleuren zijn (op aanvraag) leverbaar.

NEN-norm
Alle in onze brochure genoemde postkasten voldoen aan de norm NEN-1770. Deze norm is vastgesteld door het Nederlandse Normalisatie-Instituut en behelst afmetingen en uitvoeringen waaraan postkasten in Nederland moeten voldoen.
In nauwe samenwerking met o.a. PostNL ontwikkelen en innoveren wij voortdurend postkasten die aan alle geldende eisen van vandaag voldoen.

Montage
Over het algemeen zal de aannemer, het montage- of installatiebedrijf de postkasten plaatsen.
Bij vervanging van postkasten is het mogelijk plaatsing van postkasten (exclusief het plaatsen en installeren van intercom, video) te laten verzorgen door de technische serviceafdeling van Oostwoud.
Kosten voor plaatsing en eventuele demontage van oude units op aanvraag.
Vervanging van onderdelen van postkasten mogelijk door technische serviceafdeling van Oostwoud.

Jouw rechtstreekse leverancier in elke sector

  • Kantoor
  • Onderwijs
  • Wonen

Wil je meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!