Postkastsystemen

Uw partner in maatwerk oplossingen voor

Postkastensystemen

Onze op maat gemaakte postkastsystemen sluiten naadloos aan op de unieke wensen en behoeften van appartementen en woningcomplexen. Of het nu gaat om grotere brievenbussen, diverse vakken, dubbele kleppen of integratie in het architectonisch ontwerp, wij hebben de expertise in huis om aan al uw wensen te voldoen.

Vraag een offerte aan

Wat bieden wij?

Onze postkasten bieden flexibiliteit in afmetingen, van standaardmaten tot op maat gemaakt, geschikt voor portiekopstellingen, binnen- en overdekte buitenopstellingen. Onze adviseurs staan voor u klaar en kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Maatwerk Postkasten: Onze postkasten worden volledig op maat gemaakt, aangepast aan uw specifieke eisen en ontwerpvoorkeuren.
Geschikt voor elk type gebouw: Of u nu een modern appartementencomplex, een historisch pand, of een eigentijdse woning heeft, onze postkastsystemen passen naadloos in elke omgeving.
Flexibiliteit in Functionaliteit: Kies uit een scala aan opties, waaronder verschillende vakgroottes, dubbele kleppen, of integratie met het architectonisch ontwerp voor een uniforme uitstraling.
Duurzame Materialen: Wij gebruiken hoogwaardige materialen om duurzaamheid en lange levensduur te waarborgen.
Postkastsystemen
Postkasten-met-intercom
Postkast-inbouw
Inbouw-postkast
Postkast-architect

Vraag een offerte aan

Wie zijn wij?

Kwaliteit overtuigt altijd, al meer dan 150 jaar. Al die tijd bedenken we al ijzersterke maatwerkoplossingen. En dus neemt Oostwoud met middelmatigheid nooit genoegen. Voor ons is het een gegeven: streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert steeds betere kwaliteit. Ontdek wat dat voor ons én voor u betekent.

Mooie & innovatieve oplossingen

Advies en begeleiding van A tot Z

Duurzaam geproduceerd