Pootonderstel postkasten

Pootonderstel postkasten

Het pootonderstel voor postkasten biedt een functionele en veelzijdige oplossing voor het verhoogd plaatsen van postkasten met aandacht voor duurzaamheid en esthetiek. 

 • Verhoogde plaatsingsoptie: Speciaal ontworpen voor het verhoogd plaatsen van postkasten, waardoor een ergonomisch en toegankelijk gebruik mogelijk is. 

 • Robuuste constructie: Gemaakt van vierkante buis met afmetingen van 30 x 30 x 1,5 mm, biedt het pootonderstel een solide en duurzame constructie voor stabiele plaatsing van de postkasten. 

 • Stabiliteit met vier of zes poten: Keuze tussen modellen met vier of zes poten, afhankelijk van de breedte van het pootonderstel, om de stabiliteit te waarborgen en aan te passen aan de specifieke vereisten van de postkastopstelling. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Het pootonderstel is verkrijgbaar in verschillende breedtematen, variërend van 295 tot 2065 mm, waardoor het geschikt is voor diverse postkastconfiguraties.  Het ontwerp maakt een eenvoudige en efficiënte montage mogelijk, waardoor installatie snel en gemakkelijk verloopt.  Geschikt voor diverse omgevingen zoals wooncomplexen, bedrijven of openbare plaatsen waar postkasten op een verhoogde locatie moeten worden geplaatst.  Qua materiaal is de keuze uit zincor, gepoedercoat RVS en geborsteld RVS. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn de afmetingen van de postkasten vastgesteld?

  Nee, de breedte van het product blijft standaard, maar in de hoogte zijn er diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de postkasten?

  Oostwoud beschikt over zeventien standaard RAL-keuren. Overige kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Onze standaard RAL kleuren zijn: RAL 1015 – Beige, RAL 3000 – Vuurrood, RAL 5010 – Blauw, RAL 5011 – Staalblauw, RAL 5013 – Kobaltblauw, RAL 6005 – Mosgroen, RAL 6021 – Bladgroen, RAL 7016 – Antracietgrijs, RAL 7024 – Grafietgrijs, RAL 7032 – Kiezelgrijs, RAL 7035 – Lichtgrijs, RAL 8014 – Donkerbruin, RAL 9001 – Crème wit, RAL 9005 – Zwart, RAL 9006 – Witaluminium, RAL 9007 – Aluminiumgrijs, RAL 9010 – Wit

 • Zijn jullie buitenpostkasten spatwaterdicht?

  Ja, deze zijn spatwaterdicht.

 • Welke briefkleppen zijn spatwaterdicht?

  Briefklep W,X en de Shadowklep zijn waterdicht. Tevens is de kantelklep waterdicht, deze is alleen toepasbaar bij Vos Metaal.

 • Is het mogelijk om reclameplaatjes op de postkasten te plaatsen?

  Ja, er zijn diverse opties beschikbaar om de reclamewensen kenbaar te maken, bijvoorbeeld door middel van een ja/nee-plaatjes.

 • Worden jullie postkasten franco bezorgd?

  Orders boven de 500 euro wordt de bestelling franco bezorgd. Voor orders lager dan 500 euro rekenen wij 20 euro orderkosten.

 • Kunnen de frontplaten op maat worden besteld?

  Ja, deze kunnen worden geleverd volgens uw specifieke maatvoering.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag