Hoeklijnen bevestigingsmateriaal postkasten  

Hoeklijnen bevestigingsmateriaal postkasten 

Hoeklijnen vormen de stevige ruggengraat voor het bevestigen van postkasten (inclusief belkasten) aan wanden. De richting van bevestiging is volledig aanpasbaar, met de mogelijkheid om de hoeklijnen naar voren of naar achteren te monteren, waardoor ze perfect aansluiten op de specifieke ruimtelijke eisen. 

 • Veelzijdige bevestigingsopties: Hoeklijnen bieden flexibiliteit doordat ze zowel los kunnen worden meegeleverd als direct aan de postkasten kunnen worden gemonteerd, waardoor ze geschikt zijn voor diverse installatiesituaties. 

 • Aanpasbaar aan ruimte en voorkeur: De hoeklijnen kunnen zowel met de hoek naar voren als naar achteren worden bevestigd, waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan de ruimte en de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. 

 • Breed toepasbaar: Horizontale hoeklijnen hebben dezelfde breedte als de unit postkasten, inclusief belkasten, waardoor ze naadloos integreren en een uniforme uitstraling bieden. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Door de keuze tussen horizontale en verticale hoeklijnen wordt gezorgd voor een optimale stabiliteit van de postkasten, waarbij de verticale hoeklijnen 60 mm (respectievelijk 100 mm) langer zijn voor extra ondersteuning.  Gemaakt van hoogwaardig materiaal bieden de hoeklijnen duurzaamheid en sterkte, waardoor ze bestand zijn tegen de belasting van postkasten en andere bevestigde elementen.  Hoeklijnen zijn ontworpen voor een efficiënte en probleemloze installatie, waardoor tijd en moeite worden bespaard.  Dankzij het doordachte ontwerp nemen de hoeklijnen minimale ruimte in beslag, waardoor ze ideaal zijn voor bevestiging in beperkte ruimtes.  De verticale hoeklijnen, langer dan de horizontale, bieden betrouwbare ondersteuning voor postkasten, wat essentieel is voor een stabiele en duurzame installatie. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn de afmetingen van de postkasten vastgesteld?

  Nee, de breedte van het product blijft standaard, maar in de hoogte zijn er diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de postkasten?

  Oostwoud beschikt over zeventien standaard RAL-keuren. Overige kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Onze standaard RAL kleuren zijn: RAL 1015 – Beige, RAL 3000 – Vuurrood, RAL 5010 – Blauw, RAL 5011 – Staalblauw, RAL 5013 – Kobaltblauw, RAL 6005 – Mosgroen, RAL 6021 – Bladgroen, RAL 7016 – Antracietgrijs, RAL 7024 – Grafietgrijs, RAL 7032 – Kiezelgrijs, RAL 7035 – Lichtgrijs, RAL 8014 – Donkerbruin, RAL 9001 – Crème wit, RAL 9005 – Zwart, RAL 9006 – Witaluminium, RAL 9007 – Aluminiumgrijs, RAL 9010 – Wit

 • Zijn jullie buitenpostkasten spatwaterdicht?

  Ja, deze zijn spatwaterdicht.

 • Welke briefkleppen zijn spatwaterdicht?

  Briefklep W,X en de Shadowklep zijn waterdicht. Tevens is de kantelklep waterdicht, deze is alleen toepasbaar bij Vos Metaal.

 • Is het mogelijk om reclameplaatjes op de postkasten te plaatsen?

  Ja, er zijn diverse opties beschikbaar om de reclamewensen kenbaar te maken, bijvoorbeeld door middel van een ja/nee-plaatjes.

 • Worden jullie postkasten franco bezorgd?

  Orders boven de 500 euro wordt de bestelling franco bezorgd. Voor orders lager dan 500 euro rekenen wij 20 euro orderkosten.

 • Kunnen de frontplaten op maat worden besteld?

  Ja, deze kunnen worden geleverd volgens uw specifieke maatvoering.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag