H-frame postkasten  

H-frame postkasten

Het RVS H-frame biedt een ideale oplossing voor vrijstaande postkastopstellingen, waarbij duurzaamheid, flexibiliteit en esthetiek samenkomen voor een hoogwaardige postkastinstallatie. 

 • Vrijstaande flexibiliteit: Speciaal ontworpen voor vrijstaande opstelling van postkasten, waardoor er geen behoefte is aan wand- of plafondmontage. Hierdoor wordt maximale flexibiliteit geboden bij het plaatsen van postkasten op diverse locaties. 

 • Aangelaste voetpoten: Inclusief stevig aangelaste voetpoten voor stabiele ondersteuning, zodat het H-frame veilig en solide op de gewenste locatie kan staan. 

 • RVS materiaalkeuze: Vervaardigd uit hoogwaardig Roestvrij Staal (RVS), biedt duurzaamheid en corrosiebestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik in uiteenlopende omgevingen.

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Het H-frame is volledig aanpasbaar aan de projectsituatie, waardoor het mogelijk is om de hoogte en breedte te configureren op basis van specifieke behoeften.  Het ontwerp van het H-frame is zodanig dat het eenvoudig te monteren is, waardoor installatie snel en efficiënt verloopt.  Het H-frame voegt niet alleen functionaliteit toe, maar draagt ook bij aan een stijlvolle uitstraling, waardoor het een aanvulling is op de algehele esthetiek van de postkastopstelling.  Geschikt voor projecten waar maatwerk vereist is, aangezien de afmetingen van het H-frame aangepast kunnen worden aan specifieke projecteisen.  Qua materiaal is er de keuze tussen gepoedercoat RVS en geborsteld RVS. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn de afmetingen van de postkasten vastgesteld?

  Nee, de breedte van het product blijft standaard, maar in de hoogte zijn er diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden.

 • Welke kleurvariaties zijn beschikbaar voor de postkasten?

  Oostwoud beschikt over zeventien standaard RAL-keuren. Overige kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Onze standaard RAL kleuren zijn: RAL 1015 – Beige, RAL 3000 – Vuurrood, RAL 5010 – Blauw, RAL 5011 – Staalblauw, RAL 5013 – Kobaltblauw, RAL 6005 – Mosgroen, RAL 6021 – Bladgroen, RAL 7016 – Antracietgrijs, RAL 7024 – Grafietgrijs, RAL 7032 – Kiezelgrijs, RAL 7035 – Lichtgrijs, RAL 8014 – Donkerbruin, RAL 9001 – Crème wit, RAL 9005 – Zwart, RAL 9006 – Witaluminium, RAL 9007 – Aluminiumgrijs, RAL 9010 – Wit

 • Zijn jullie buitenpostkasten spatwaterdicht?

  Ja, deze zijn spatwaterdicht.

 • Welke briefkleppen zijn spatwaterdicht?

  Briefklep W,X en de Shadowklep zijn waterdicht. Tevens is de kantelklep waterdicht, deze is alleen toepasbaar bij Vos Metaal.

 • Is het mogelijk om reclameplaatjes op de postkasten te plaatsen?

  Ja, er zijn diverse opties beschikbaar om de reclamewensen kenbaar te maken, bijvoorbeeld door middel van een ja/nee-plaatjes.

 • Worden jullie postkasten franco bezorgd?

  Orders boven de 500 euro wordt de bestelling franco bezorgd. Voor orders lager dan 500 euro rekenen wij 20 euro orderkosten.

 • Kunnen de frontplaten op maat worden besteld?

  Ja, deze kunnen worden geleverd volgens uw specifieke maatvoering.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag