KEN instrumentenwasmachine IQ4  

KEN instrumentenwasmachine IQ4 

IQ 4 is de kleinste machine van de IQ-serie. De IQ 4 wordt geleverd met een rek met 4 in hoogte verstelbare niveaus en heeft ruimte voor 8 DIN-mandjes.  Een kleine maar zeer efficiënte desinfecterende wasmachine die weinig ruimte inneemt. De IQ4 is klein van stuk maar wel uitgerust met alle functies en programma’s die bekend zijn van IQ 5 en 6. Printer, RFID-herkenning en verschillende houders kunnen worden aangeboden om aan de behoeften van de klant te voldoen. 

  • De IQ4 biedt bewezen prestaties en betrouwbaarheid, waardoor het een hoogwaardige keuze is voor CSA’s (Centrale Sterilisatie Afdelingen) die op zoek zijn naar duurzame en efficiënte reinigingsoplossingen.   

  • Het compacte en ruimtebesparende ontwerp van de IQ4 is specifiek ontworpen om te voldoen aan de beperkte ruimte-eisen van CSA’s, waardoor het een ideale keuze is voor locaties met beperkte beschikbare ruimte.

  • De IQ4 wordt geleverd met een rek met 4 in hoogte verstelbare niveaus en biedt ruimte voor 8 DIN-mandjes, wat de flexibiliteit en efficiëntie van het reinigingsproces vergroot. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

De IQ4 is voorzien van alle functies en programma’s die bekend zijn van de grotere IQ 5 en 6 modellen, inclusief een printer, RFID-herkenning en verschillende houders, waardoor het een complete en veelzijdige oplossing biedt.    Ondanks zijn compacte formaat is de IQ4 een zeer efficiënte desinfecterende wasmachine, waardoor het geschikt is voor CSA’s met uiteenlopende reinigingsbehoeften.    Voldoet aan de hoogste normen voor hygiëne en sterilisatie met volledige procesvalidatie volgens EN ISO 15883, wat de betrouwbaarheid en veiligheid in het sterilisatieproces waarborgt.    Geïntegreerde RFID-technologie zorgt voor nauwkeurige traceerbaarheid en identificatie van gereinigde instrumenten, wat cruciaal is voor kwaliteitsborging en compliance.    De mogelijkheid voor handmatig laden en legen vergroot de flexibiliteit van de IQ4, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen inspelen op verschillende ladingen en behoeften.    Het ontwerp van de IQ4 is gericht op energie-efficiëntie, wat resulteert in lage energiekosten en duurzaam gebruik.    Het lage geluidsniveau van de IQ4 zorgt voor een rustige werkomgeving, wat het comfort voor het personeel en de patiënten bevordert.    Met afmetingen van 180 x 60 x 70,5 cm (HxBxD) en waskamerafmetingen van 54,9 x 53,9 x 61,5 cm (HxBxD) is de IQ4 zeer compact en geschikt voor diverse ruimtelijke omstandigheden. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • Zijn de pediatrische bedden veilig en comfortabel in gebruik?

    Ja, de pediatrische bedden zijn met grote zorgvuldigheid ontworpen, waarbij het primaire doel is een optimale combinatie van comfort en ondersteuning te bieden, specifiek afgestemd op de kindergeneeskunde.

  • Welke voorzieningen hebben de pediatrische bedden?

    Pediatrische bedden kunnen worden uitgerust met diverse bed-accessoires, afhankelijk van de behoeften en de specifieke zorgvraag. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en professionele engineering streven wij ernaar een veilige en aangename omgeving te creëren voor zowel het kind, als voor de zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling.

  • Wat is een bedpanspoeler en waarvoor wordt het gebruikt?

    Een bedpanspoeler is een medisch apparaat dat specifiek is ontworpen voor het reinigen en desinfecteren van bedpannen en urinaalsystemen. De bedpanspoeler wordt gebruikt om de hygiëne te waarborgen en infectiepreventie te bevorderen.

  • Wat heeft Oostwoud nog meer voor medisch meubilair?

    Naast de bedpanspoelers en medische karren, heeft Oostwoud nog onderzoeksbanken en operatiekamer materiaal in het assortiment.

  • Zijn er verschillende groottes of configuraties beschikbaar voor behandelwagens?

    Ja, behandelwagens zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en configuraties, variërend van compacte wagens voor specifieke toepassingen tot grotere wagens met meer opslagruimte.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag