Schmitz medische karren 

Schmitz medische karren 

Ontdek de superieure kenmerken van Schmitz medische karren, ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen in de gezondheidszorg. Beschermt niet alleen de karren zelf, maar ook meubels en muren in de omgeving. Dit innovatieve ontwerp minimaliseert schade en verlengt de levensduur van zowel de karren als de omringende infrastructuur. Biedt optimale hygiëne met een volledig uittrekbare functie, waardoor gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de lades voor een grondige reiniging, wat resulteert in een hygiënische omgeving. 

 • De Schmitz karren zijn uitgerust met muur beschermde wielen die niet alleen de karren zelf beschermen tegen beschadigingen maar ook de meubels en muren in de omgeving. Dit innovatieve ontwerp minimaliseert schade en verlengt de levensduur van zowel de karren als de omringende infrastructuur. 

 • Het verborgen lade schuifsysteem van Schmitz karren biedt een optimale hygiëne met zijn volledig uittrekbare functie. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot de lades voor een grondige reiniging, waardoor een hygiënische omgeving wordt gewaarborgd. 

 • De lades van Schmitz karren zijn voorzien van een automatische in trek functie en airmatic schok absorbeer systeem. Deze geavanceerde kenmerken bieden niet alleen gebruiksgemak maar ook extra bescherming voor de inhoud van de lades, zelfs tijdens het transport. 

Vraag een offerte aan

Duurzame producten

Ijzersterke kwaliteit

Slimme oplossingen

Extra product info

Schoonmaken wordt een eenvoudige taak dankzij de makkelijk te verwijderen voorkant van Schmitz karren. Dit ontwerp maakt een grondige reiniging van de karren mogelijk, waardoor optimale hygiëne wordt behouden.    De ergonomische duwstang van Schmitz karren is beschikbaar in twee modellen: recht of gebogen. Hierdoor kunnen gebruikers kiezen voor de stijl die het beste past bij hun comfort en gebruiksgemak, waardoor ergonomie een prioriteit blijft.    Het gebruik van een siliconen profiel rondom de karren geeft extra bescherming en voegt een extra laag van duurzaamheid toe. Dit zorgt ervoor dat de karren bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en een langdurige investering vormen.    Schmitz karren bieden de mogelijkheid om zijrails toe te voegen, waardoor gebruikers eenvoudig diverse accessoires kunnen bevestigen. Dit veelzijdige ontwerp vergroot de functionaliteit van de karren, waardoor ze aan verschillende behoeften kunnen voldoen.    De optionele SST 18/10 tafelblad cover van Schmitz karren voegt een extra laag van duurzaamheid en hygiëne toe. Dit hoogwaardige materiaal is gemakkelijk te reinigen en zorgt voor een glad oppervlak dat voldoet aan de hoogste standaarden in de industrie.    De karren zijn zeer geschikt als endoscopiekar, behandelwagen, verbandwagen, narcosewagen, visitewagen of verpleegwagen. 

Met kwaliteit als fundament, bouwen we samen aan een ijzersterke & duurzame toekomst.

Meest gestelde vragen

Bij Oostwoud begrijpen we dat helderheid en gemak van groot belang zijn. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen over onze producten. Mocht u op deze pagina niet het antwoord op uw vraag vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons eenvoudig een bericht sturen, en ons toegewijde team staat klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Zijn de pediatrische bedden veilig en comfortabel in gebruik?

  Ja, de pediatrische bedden zijn met grote zorgvuldigheid ontworpen, waarbij het primaire doel is een optimale combinatie van comfort en ondersteuning te bieden, specifiek afgestemd op de kindergeneeskunde.

 • Welke voorzieningen hebben de pediatrische bedden?

  Pediatrische bedden kunnen worden uitgerust met diverse bed-accessoires, afhankelijk van de behoeften en de specifieke zorgvraag. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en professionele engineering streven wij ernaar een veilige en aangename omgeving te creëren voor zowel het kind, als voor de zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling.

 • Wat is een bedpanspoeler en waarvoor wordt het gebruikt?

  Een bedpanspoeler is een medisch apparaat dat specifiek is ontworpen voor het reinigen en desinfecteren van bedpannen en urinaalsystemen. De bedpanspoeler wordt gebruikt om de hygiëne te waarborgen en infectiepreventie te bevorderen.

 • Wat heeft Oostwoud nog meer voor medisch meubilair?

  Naast de bedpanspoelers en medische karren, heeft Oostwoud nog onderzoeksbanken en operatiekamer materiaal in het assortiment.

 • Zijn er verschillende groottes of configuraties beschikbaar voor behandelwagens?

  Ja, behandelwagens zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en configuraties, variërend van compacte wagens voor specifieke toepassingen tot grotere wagens met meer opslagruimte.

Ontdek de producten van Oostwoud

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord!

Stel een vraag